Opmåling til rullegardin med kædetræk

Indvendig i vinduesrammen

Trin 1 – Brug et målebånd til at måle vinduet. Mål først bredden i toppen af vinduet, dernæst i midten og til sidst i bunden.

Trin 2 – Notér det mindste mål. Det er det mål vi kalder murmålet.

Trin 3 – Derefter måles højden. Mål fra toppen af vinduet ned til vindueskarmen. Dette er gardinets højde.

Indtast murmålets bredde samt højden når du bestiller gardinet med kædetræk.

Check venligst om der er plads til montering af gardinet i vinduesrammen. Husk at tage højde for håndtag eller andet der kan sidde i vejen.

Bemærk at stoffet er mindre end murmålet, så der vil være ca. 2-2,5 cm. luft i begge sider af stoffet ud til vindueskarmen. Dette er primært til beslaget.

Se instruktionsvideo herover. Den er på på engelsk. Hvis den ønskes med danske undertekster, skal den åbnes i Youtube, hvor dette kan tilvælges.

Uden på vinduesrammen

Trin 1 – Brug et målebånd til at måle vinduet. Mål først bredden i toppen af vinduet, dernæst i midten og til sidst i bunden. Notér det bredeste mål og læg derefter 10 cm til.

Trin 2 – Derefter måles højden. Mål fra toppen af vinduet ned til vindueskarmen. Dette er gardinets højde. Hvis du ønsker det længere, angiver du bare det.

Indtast det bredeste mål (plus de 10 cm ekstra), samt højden når du bestiller gardinet med kædetræk.

Hvis du har en vinduesramme omkring vinduet, så skal du justere bredden herefter, så beslagene og gardinet enten hænger ovenpå rammen eller ved siden af. Kontakt os hvis du er i tvivl.


Se instruktionsvideo herover. Den er på på engelsk. Hvis den ønskes med danske undertekster, skal den åbnes i Youtube, hvor dette kan tilvælges.

NYHEDSBREV B2B
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer omkring nyheder og lagerstatus.

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer omkring nyheder samt lagersalg. 

Vi holder sommerlukket fra den 20. juli til den 4. august.
Sidste dag for bestilling af order der skal leveres inden sommerferien, er den 26. juni.
Læs mere