Tilpasning af rullegardinerne

Vores gardiner kan tilpasses i både bredden og højden. Og vi tilbyder at klare beskæringen for dig! Color & Co har en dygtig snedker tilknyttet, som beskærer gardinerne så præcist til dine mål som muligt. På grund af gardinets opbygning i lameller kan vi desværre ikke altid garantere at ramme målene 100%. Der kan være en fejlmargin på op til 0,5 cm. Hvis gardinets tråde går ind over beskæringsmålet, tilpasser vi gardinet bedst muligt i samråd med dig.

Beskæringen kan vælges til, når du køber produktet, og koster 299 DKK. inkl. moms pr. gardin pr. beskæring i enten højde eller bredde.

 

Gardinet kan beskæres i højden, men vi anbefaler at lade overskydende gardin hænge som et rul, da bambus er et meget let materiale, og rullet ikke bliver særlig stort. Derudover er det også utrolig fint med et lille rul i bunden af gardinet, der samtidig er med til at give det noget tyngde.

Hvis du bestiller beskæring, vil der blive en længere leveringstid på maks. tre uger, fra bestillingen er registreret. Derudover ophæves fortrydelsesretten ved specialtilpassede varer, så snart vi begynder at beskære.

Hvis du selv vil tilpasse gardinet, anbefaler vi at bruge en skarp saks eller en fin sav.

Beskæringsmuligheder i bredden uden flytning af snoresystem:

Størrelse 80 cm kan skæres ned til 60 cm.
Størrelse 90 cm kan skæres ned til 70 cm.
Størrelse 100 cm kan skæres ned til 72 cm.
Størrelse 120 cm kan skæres ned til 90 cm.
Størrelse 130 cm kan skæres ned til 100 cm
Størrelse 140 cm kan skæres ned til 110 cm.
Størrelse 160 cm kan skæres ned til 130 cm.
Størrelse 180 cm kan skæres ned til 140 cm.

 

Hvis der skal beskæres yderligere ud over ovenstående mål, skal gardinets snore/låsesystem rykkes. Det kan vi også hjælpe med for 299 DKK. inkl. moms. Hvis du har specifikke ønsker udover almindelig beskæring i bredden på standardmålene, kontakt os på tlf. 71997172, eller send en mail på info@colorco.dk. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig.