Tilpasning af rullegardinerne

Vores gardiner kan tilpasses i både bredden og højden. Vi tilbyder at klare beskæringen for dig. På grund af gardinets opbygning i lameller kan vi desværre ikke altid garantere at ramme målene 100%. Der kan være en fejlmargin på op til 0,5 cm. Hvis gardinets tråde går ind over beskæringsmålet, tilpasser vi gardinet bedst muligt. Vi vil altid sigte efter at lave gardinet mindre end de opgivne mål, så vi sikrer os at gardinet passer til dit vindue.

Beskæringen kan tilvælges når du køber gardinet, og koster 349 DKK for beskæring i bredden og 299 DKK for beskæring i højden.

Gardinet kan beskæres i højden, men vi anbefaler at lade overskydende gardin hænge som et rul, da bambus er et meget let materiale, og rullet ikke bliver særlig stort. Derudover er det også utrolig fint med et lille rul i bunden af gardinet, der samtidig er med til at give det noget tyngde.

Hvis du bestiller beskæring i enten højde eller bredde, vil der blive en længereproduktionstid på maks. tre uger fra bestillingen er registreret. Derudover ophæves fortrydelsesretten ved specialtilpassede varer, så snart vi begynder at beskære.

Hvis du selv vil tilpasse gardinet, anbefaler vi at bruge en skarp saks eller en fin sav. Kontakt os endelig hvis du har brug for en guide til dette.

Beskæringsmuligheder i bredden uden flytning af snoresystem:

Størrelse 80 cm kan skæres ned til 60 cm.
Størrelse 90 cm kan skæres ned til 70 cm.
Størrelse 100 cm kan skæres ned til 72 cm.
Størrelse 120 cm kan skæres ned til 90 cm.
Størrelse 130 cm kan skæres ned til 100 cm
Størrelse 140 cm kan skæres ned til 110 cm.
Størrelse 160 cm kan skæres ned til 130 cm.
Størrelse 180 cm kan skæres ned til 140 cm.

Hvis der skal beskæres yderligere ud over ovenstående mål, skal gardinets snore/låsesystem rykkes. Dette betyder at disse ikke nødvendigvis sidder præcis på samme måde, som på gardiner med standardmål. Hvis du har specifikke ønsker til specielle størrelser, eller ønsker at købe stoffet på mål, så kontakt os på tlf. 71997172, eller send en mail på info@colorco.dk. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig.