Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Om os

HISTORIEN Idéen om bambus rullegardinerne startede som en personlig mission. Vi havde de naturbrune bambus gardiner hængende i vores barndomshjem, og husker tydeligt hvordan det skabte en hyggelig og rar stemning. Vi husker følelsen af at trække gardinet op og ned i een uendelighed og hvor sjovt det var at lege med låsesystemet. Vi husker kolde vinterdage med gardinerne rullet helt ned, og tændte stearinlys der stod foran dem, og vi husker hvordan solen skinnede ind imellem sprækkerne og gav et dejligt lysindfald. Altsammen noget der var med til at give os følelsen af at være i et dejligt hjem.

Senere ville vi gerne genskabe den hyggelige stemning i vores egne hjem og begyndte at lede efter rullegardinerne. Efter forgæves forsøg på at finde gardinerne i Danmark, besluttede vi os for at starte vores egen forretning og vi lancerede Color & Co i 2014.

I dag designer og sælger vi bambus rullegardinerne i en opdateret version og med flere forskellige produkter og varianter i bambus.

HVORFOR Vi vil vi gerne bidrage til en mere miljøvenlig verden og vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for de kommende generationer. Vi brænder for bæredygtighed, som kommer til udtryk i vores produkter.

HVORDAN Vi tilbyder produkter i en skandinavisk stil, som er nemme at indrette boligen med. Produkterne bidrager til et simpelt, men dekorativt og varmt udtryk.

HVAD Produkterne er fremstillet i bambus og andre bæredygtige materialer. Der tilbydes produkter i bambus fra gardiner, lamper, bordløbere til opslagstavler. De kommer i forskellige farver, varianter og strukturer.

“Vi synes, at man med vores gardiner, kan skabe et personligt hjem med en god stemning og de har ikke kun til formål at skærme for indsyn eller sol, de er også bare enormt smukke at se på.”

Rikke Kristina Flachs og Sofie Flachs Melson

Color & Co

Følg @colorco.dk på Instagram