Persondatapolitik

 

Oplysninger om Color & Co’s behandling af dine personlige oplysninger

Color & Co beskytter dine personlige oplysninger. Det betyder bl.a., at vi forklarer, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, at vi ikke sælger dine personlige oplysninger til andre virksomheder og at vi overholder de gældende regler om databeskyttelse.

Nedenfor beskriver vi, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre, hvis du har spørgsmål etc.

1.0 Dataansvarlig
Color & Co
Stubbeled 1a
2950 Vedbæk
CVR 39381990

2.0 Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Vi indsamler oplysninger til brug for opfyldelse af vores aftale med dig om din ordre hos Color & Co. Følgende personoplysninger indsamler vi når du handler i vores webshop:
Navn
Virksomhedsnavn
Adresse
E-mail
Mobilnummer
Kundenummer
Købshistorik
Ordrenummer
Samt din kommunikation med os

Vi indsamler kun de personoplysninger, som du selv giver os ved bestilling af vores produkter.

2.1 Hvad bruger vi dine personoplysninger til?
Vi bruger dine personlige oplysninger til at administrere dine køb på vores hjemmeside, herunder til at behandle din ordre, returneringer samt reklamationer. Retsgrundlaget for denne behandling: aftale
Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig meddelelser om leveringsstatus og til at kontakte dig i tilfælde af problemer med leveringen af din ordre.
Vi bruger dine personlige oplysninger til at gennemføre dine betalinger.
Vi bruger dine personlige oplysninger til at håndtere anmodninger fra dig via vores kundeservice, via e-mail, telefon og sociale medier.
Vi bruger dine personlige oplysninger til at administrere garantirelaterede krav og produktreklamation.
Vi bruger dine personlige oplysninger til at bekræfte din adresse med eksterne partnere.
Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig nyhedsbreve og tilbud.
Vi bruger dine personlige oplysninger til at lave pakkelabels, så at varen kan leveres til dig.
Vi kan bruge dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den gældende lovgivning, til at overholde myndighedspåbud og til at besvare henvendelser fra offentlige og statslige myndigheder.
Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand medmindre, at du selv udtrykkeligt har samtykket hertil.

Vi bruger følgende underleverandører til behandling af dine personoplysninger:
Link Logistics
Google
Mailchimp

3.0 Hvilke rettigheder har du og hvordan udøver du dem?
Du har visse rettigheder, når det kommer til vores behandling af dine personlige oplysninger. Kontakt Color & Co via vores kundeservice eller info@colorco.dk

3.1 Ret til adgang
Du har ret til at modtage en bekræftelse på, om vi behandler personlige oplysninger om dig, og i så fald få bestemte oplysninger om, hvorfor vi fx behandler oplysningerne og hvor længe vi opbevarer dem. Du har også ret til at modtage en kopi af alle dine personlige oplysninger.

3.2 Ret til at ændre
Du har ret til at ændre og rette dine ukorrekte eller ufuldstændige personlige oplysninger.

3.3 Ret til indsigelse
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Color & Co, skal du skrive til os på info@colorco.dk
Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du er berettiget til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

3.4 Ret til sletning og begrænsning
Vi sletter personoplysninger løbende.
Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig/din virksomhed.
Hvis du ønsker sletning af dine data, skal du skrive til os på info@colorco.dk

3.5 Ret til dataportabilitet
Når vi behandler dine personlige oplysninger for at kunne gennemføre en aftale med dig eller med dit samtykke, har du ret til såkaldt dataportabilitet. Det betyder, at du har ret til at modtage egne oplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format, og ret til at få overført disse oplysninger fra én dataansvarlig til en anden.

4.0 Hvad gør man, hvis man har spørgsmål eller klager?
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@colorco.dk,  eller tlf.: 7199 7172. Du kan sende dine spørgsmål om dine rettigheder eller øvrige spørgsmål om, hvordan vi arbejder med databeskyttelse.
Hvad sker der, hvis vi ændrer vores behandling af personlige oplysninger? Hvis vi fx behandler dine personlige oplysninger til nye formål, indsamler flere oplysninger eller deler dine oplysninger med andre virksomheder, vil vi informere dig om dette. Den seneste udgave af oplysningerne er altid offentliggjort på colorco.dk

5.0 Hvordan indsamler I personlige oplysninger?
Vi indsamler personlige oplysninger direkte fra dig, når du foretager et køb, kontakter os etc.

6.0 Er det valgfrit at angive personlige oplysninger?
Alle dine personlige oplysninger med undtagelse af “virksomhed” og “gemte kreditkortoplysninger” skal oplyses ved køb på vores hjemmeside.