Om os

Historien om hvordan vi begyndte at lave bambus- og plantegardiner

Vores barndomshjem

Gardiner fra vores barndom

Idéen om bambus rullegardinerne startede som en personlig mission. Vi havde de naturbrune bambus gardiner hængende i vores barndomshjem, og husker tydeligt hvordan det skabte en hyggelig og rar stemning. Vi husker følelsen af at trække gardinet op og ned i een uendelighed og hvor sjovt det var at lege med låsesystemet. Vi husker kolde vinterdage med gardinerne rullet helt ned, og tændte stearinlys der stod foran dem, og vi husker hvordan solen skinnede ind imellem sprækkerne og gav et dejligt lysindfald. Altsammen noget der var med til at give os følelsen af at være i et dejligt hjem.

Ingen alternativer på markedet

Starten på Color & Co i 2014

Senere ville vi gerne genskabe den hyggelige stemning i vores egne hjem og begyndte at lede efter rullegardinerne. Efter forgæves forsøg på at finde gardinerne i Danmark, besluttede vi os for at starte vores egen forretning og vi lancerede Color & Co i 2014.

I dag designer og sælger vi bambus rullegardinerne i en opdateret version og med flere forskellige produkter og varianter i bambus.

Miljøet er vigtig for os

Hvordan skaber vi en bæredygtig fremtid?

Vi vil vi gerne bidrage til en mere miljøvenlig og bæredygtig verden og vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for de kommende generationer.

Vi brænder for bæredygtighed, som kommer til udtryk i vores produkter gennem de materialevalg vi træffer. Derfor går vi rigtig meget op i at optimere vores processor og vores værdikæde så meget så muligt, så vores miljøaftryk på verden bliver så lille som muligt.

Bambus søstrene

Sofie Flachs Melson

Co-Founder & CEO
Sofie har en baggrund i grafisk design, hvor hun har arbejdet som Art Director primært indenfor magasinbranchen. Indretning har altid været en af hendes største interesser, og sammen med Rikke designer de selv gardinerne hos Color & Co.

Rikke Kristina Flachs

Co-Founder & COO
Rikke har arbejdet med salg i mange år. Hun startede i detailhandlen, og senere har hun også arbejdet som ejendomsmægler og key account manager. Rikke elsker at indrette sit eget hjem, og hun har et godt øje for at blande ny og gammel indretning.

NYHEDSBREV B2B
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer omkring nyheder og lagerstatus.

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer omkring nyheder samt lagersalg.