Spørgsmål og svar

Find svar på de fleste spørgsmål om vores produkter, levering, opmåling og andet.

Top 5

Standardstørrelser afsendes inden for 3-5 hverdage efter bestillingen er modtaget. Gardiner på specialmål produceres inden for 3 uger fra din bestilling.

Du kan finde vores vejledning til opmåling af rullegardinerne med kæde og snoretræk her.

Hvis du handler på www.colorco.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du afhængig af situationen kan få pengene retur eller varen ombyttet. Reklamationen skal dog være berettiget, og mangler skal ikke være sket som følge af skade på produktet efter køb. Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage.

Alle vores gardiner kan monteres vandret ind i vægge samt lodret i lofter, toppen af vindueskarmen osv. Beslagene til både gardiner med snore og kædetræk følger med til begge monteringsmåder. Du kan læse mere om montering her.

Det er en vurderingssag. Ud fra vores vurdering dækker de for indsyn fra ca. 25 – 98 procent. Vi anbefaler at få tilsendt en prøve inden man træffer sit endelige valg.

Opmåling og installering

Man kan sagtens nemt installere gardinerne selv. Dog anbefaler vi at man er to personer hvis man har bestilt ekstra store gardiner.

Alle vores gardiner kan monteres vandret ind i vægge samt lodret i lofter, toppen af vindueskarmen osv. Beslagene til både gardiner med snore og kædetræk følger med til begge monteringsmåder.

Find information om, hvordan du måler op til dine gardiner i vores opmålingsguide.

Ved snoretræksgardiner opgives gardinets færdige mål, her skal man sørge for der er ca. 2 cm luft imellem gardinerne, samt 1 cm luft mellem gardinets kant og karm.
Ved kædetræksgardiner opgives murmålet, dvs. målet fra kant af karm til kant af karm. Hvis flere gardiner skal hænge side om side, lægges 0,5 cm til hvert murmål. Dvs. ved et murmål på 200 cm, og der skal hænge 2 gardiner side om side, så vil hvert gardin skulle opgives til 100,5 cm i bredden.

Levering og betaling

Du kan benytte Dankort eller kreditkort ved betaling. Beløbet vil tidligst blive trukket på kortholders konto, når varen er afsendt. Du kan også betale via Mobilepay eller bankoverførsel til reg.nr. 8117 kontonr. 3561202. Hvis du vælger denne type betaling, er du som køber ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Gardiner på standardmål sendes efter 3-5 hverdage.

Ved bestilling af speciallavede gardiner har vi en produktionstid på ca. 3 uger, og vil afsende ordren derefter.

Bestilte varer sendes primært med GLS. Priserne er som følger: GLS Pakkeshop (DKK XX), GLS Erhverv (DKK XX) & GLS Privat (DKK XXX). Denne pris er den samme lige meget hvor mange gardiner man bestiller.

Hvis e-mailen er korrekt, skal du kontrollere spamfolderen for ordrebekræftelsen. Den sendes automatisk ud via vores system. Hvis den ikke er der, bedes du sende en e-mail til info@colorco.dk.

Returret og fortrydelse af købet

Vil du returnere en vare, skal du sende os en mail. Kontaktformularen på hjemmesiden kan også udfyldes. Du skal kontakte os inden for 14 dage efter modtagelsen af varen.

Efter beskeden om din returnering af varen har du herefter 14 dage til at returnere varen. Den returnerede vare bedes sendes retur med en kopi af ordrebekræftelsen. Vær opmærksom på, at fortrydelsesretten bortfalder 14 dage efter modtagelse af varen.

Den returnerede vare skal være ubeskadiget og skal leveres tilbage i samme antal og stand, som da den blev leveret. Hvis dette ikke er tilfældet, falder fortrydelsesretten bort.

Hvis du fortryder dit køb, får du tilbagebetalt alle dine penge. Beløbet bliver betalt tilbage på samme måde, som da betalingen skete. Pengene vil blive returneret, når varen er retur, og reglerne for fortrydelsesretten er overholdt.

Betaling af fragt for returneringen af den købte vare på www.colorco.dk afholdes af kunden.

Ved fortrydelse skal varen returneres til:
Color & Co
Datavej 24
3460 Birkerød.

Alle varekøb foretaget på www.colorco.dk kan desuden fortrydes, hvis varen nægtes modtaget på adressen. Pakker samt breve leveret pr. efterkrav modtages ikke.

Hvis der er tale om specialtilpassede eller fremstillede varer, gælder den almindelige fortrydelsesret stadig 14 dages efter, at bestillingen er afgivet. Hvis www.colorco.dk er begyndt at fremstille varen, bortfalder fortrydelsesretten.

Hvis du handler på www.colorco.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du afhængig af situationen kan få pengene retur eller varen ombyttet. Reklamationen skal dog være berettiget, og mangler skal ikke være sket som følge af skade på produktet efter køb. Varen skal sendes retur i forsvarlig emballage.

Vores bambus gardiner er lavet af et naturmateriale. Der kan forekomme små skønhedsfejl, som er en naturlig og uundgåelig del af et unik og naturligt produkt. Derfor vil disse skønhedsfejl ikke betragtes som reklamationer.

Med tiden kan vores gardiner blive bleget i solen. For at undgå blegning anbefaler vi, at du ikke hænger gardinet i direkte sollys.

Generelt om vores gardiner

Vores gardiner er lavet til indendørs brug, man skal være opmærksom på at garantien bortfalder, hvis gardinerne hænger udendørs

Bambus kan dog som materiale godt holde til udendørs brug, når blot gardinet hænger tørt. Gardinerne kan godt tåle vand, Bambus er et utroligt stærkt materiale, men vind og vejr tærer på snore/tråde og låse. Det er vigtigt at gardinerne får lov til at tørre helt igennem, så der ikke dannes mug på overfladerne.

Vi anbefaler at vælge gardiner i natur til udendørs brug, da natur-gardinerne falmer mindre end de farvede gardiner. Gardinerne bør kun hænge ude i sommerhalvåret. De kan eventuelt også behandles med en NANO spray, eller en neutral møbelolie, for at få dem til at være mere modstandsdygtige.

Alle vores gardiner vil bortfiltrere de skarpeste af solens stråler i mere eller mindre grad. Der vil dog altid trænge noget sollys igennem. Vi anbefaler at få tilsendt en prøve, da det er individuelt hvor meget lys man synes der kommer igennem.

Alle vores gardiner kan hænges i fugtige rum. Dog anbefaler vi ikke at hænge dem steder hvor de får direkte kontakt til vand, fx i brusekabinen. Det er derudover vigtigt at gardinerne får lov til at tørre helt igennem, så der ikke dannes mug på overfladerne.

Alle vores rullegardiner lever op til EUs børnesikkerhedsdirektiv EN 13120. Formålet med standarden er at minimere risikoen for at børn kommer alvorligt til skade i snoren. Det er vigtigt at man følger vores brugsanvisning i forbindelse med korrekt og børnesikker montering.

Alle vores gardiner kan støvsuges, vi anbefaler at man skruer ned for suget på støvsugeren hvis muligt, samt bruger en børste til støvsugerhovedet. Vores bambus rullegardiner kan desuden tørres af med en fugtig opvredet klud.

Alle vores forhandlere har en prøvemappe samt et udvalg af vores rullegardiner. Du finder forhandlerne under menupunktet “Find forhandler”.
 
Du er også velkommen til at besøge os i vores showroom på Datavej 24 i Birkerød, dog anbefaler vi at du ringer og bestiller en tid først på 71997172.

Gardiner med snoretræk

Bambus er et fint og let materiale, så rullets diameter er ikke særlig stort. På de største gardiner med tykkest stof, som fx Brun bambus måler rullet maksimalt 10 cm i diameter ved en længde på 230 cm. På vores mindste gardiner med det fineste stof er rullets diameter maks. 5 cm, som fx Brun fin bambus ved en længde på 160 cm. 

Find information om, hvordan du måler op til dine gardiner i vores opmålingsguide.

Toppen af ​​rullegardinet med snoretræk har 2-3 beslag afhængigt af gardinets bredde. To til gardiner fra 30-120 cm, tre til gardiner bredere end 120 cm (dette gælder kun bambus gardiner) og op til fire til ekstra store gardiner op til 240 cm i bredden. Ophænget fås i to farver (sølv og sort) til vores bambusgardiner og i to farver til vores naturlige plantegardiner (hvid og brun).

Snoren kan nemt udskiftes. Vi sender gratis en ny snor hvis dette sker indenfor perioden på de 24 reklamationsret. Hvis det sker efter denne periode, kan du tilkøbe en ny snor.

Ring til os på tlf. 7199 7172 eller skriv til info@colorco.dk.

Ja, ophæng og snorholder ligger i en pose, rullet ind i gardinet med en brugsanvisning. Nogle gange ligger posen helt i bunden af rullet. Mangler posen, skal du endelig kontakte os på info@colorco.dk, så sender vi et nyt sæt til dig.

Snoretrækket sidder som standard altid i højre side af rullegardinet. Snoretrækket kan ændres til at sidde i venstre side mod et gebyr på 399 DKK.

Gardiner med kædetræk

Bambus er et fint og let materiale, så det er røret på kædetrækket, der er med til at bestemme rullens diameter. Rørets størrelse bliver valgt ud fra gardinets størrelse. På de største gardiner vil rullet diameter maksimalt være 12 cm. På vores mindste gardiner med det fineste stof er rullens diameter maks. 3 cm. Kontakt os endelig hvis du har en specifik anmodning.

Der følger både beslag og kædeholder med til alle vores rullegardiner med kædetræk. Dig skal man selv sørge for skruer samt eventuelt rawplugs til montering af beslagene. Skruer og rawplugs vælges ud fra hvilket materiale den karm, væg eller det loft er man vælger at montere i, er lavet af.

Beslagenes dybde afhænger af gardinets design samt størrelse. Beslagene kan være fra 5 cm op til 9 cm dybe.

Kæden på vores gardiner med kædetræk er lavet af jern.

NYHEDSBREV B2B
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer omkring nyheder og lagerstatus.

NYHEDSBREV
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få informationer omkring nyheder samt lagersalg.